2011-03-22 13:49:57• hírek • (x)

Trust Models: arcot és megjelenést adnak

2010 januárjában alakult a Trust Models Modellügynökség, amely a kezdetekben modelliskolaként működött ám nemrégiben átalakult a cég profilja. Egyrészt a modell-oktatásaikat már az eddigi minimális tandíj nélkül végzik, másrészt a manökenek kiválasztásakor sokkal nagyobb figyelmet szentelnek az elhivatottságnak mint eddig.

A Trust Models szolgáltatásai bármelyik cég hasznára válhat, amennyiben az reklámot szeretne készíteni, hiszen akár fényképes reklámanyagról, akár tévés reklámról van szó, a Trust-os modellek megjelenésükkel mindkét esetben emelni tudnak az elkészült anyag színvonalán. A reklámok mellett a modellek szívesen vesznek részt különböző eseményeken hoszteszként és természetesen divatbemutatókon is képviselik az adott céget.

A modellügynökség elégedett ügyfelei közzé tartozik az Inedit, a Quelle, az Otto Hermann, a Mihaela Cirlugea és a Nozsolt cég is. A Trust férfi és női modelljei a rendszeres divatbemutatók mellett az elmúlt hónapokban több fotózáson is részt vettek. Raul Micu, Laura Silaghi illetve Cristina Izman a Quick 24 karácsonyi katalógusában illetve a cég weboldalán jelentek meg. Diana Oros és Laura Silaghi a Cluj Fashion Week-en vettek részt manökenként és többek között a neves spanyol divattervezőnek, Sara Colemannak a ruhakölteményeit mutatták be. Evelyn Szabóról Otto Herman egyik reklámjához készültek fényképek.

Király Kariklea, a Trust Models vezetője a Szatmár.ro-nak elmondta: az ügynökség jelen pillanatban is keres magas, manöken-alkatú fiúkat illetve lányokat. A hölgyeknél elvárás a legalább 175 centiméteres magasság és a karakteres arc. Nem feltétlenül fontos a 90 es mellbőség, viszont a derékbőség (60-63 centiméter) illetve a csípőbőség (90, legtöbb 92 centiméter) kizáró jellegű. Fiúk esetében a magasság legalább 185 cm kell legyen és nagyon fontos az atletikus testalkat.

A jelentkező modellek ingyenes képzésen vehetnek részt amennyiben elhivatottságot éreznek a divatszakma iránt, fotogének és bármilyen szerepbe könnyen bele tudják élni magukat. Az ügynökség vezetője szerint a divatszakmában a mennyiségnél sokkal fontosabb a minőség, és ezt nem csak a modellek kiválasztásánál, hanem a munkák esetében is előbbre valónak tartja.

A Trust Models szolgáltatásairól érdeklődni az office@trustmodels.ro, a kariklea@trustmodels.ro e-mail címen lehet, vagy a trustmodels.ro honlapon.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: